Mi Sook Turkstra

Mi Sook Coaching

De Drift 25
7908NV HOOGEVEEN
Nederland

+31649800250
info@misook-coaching.nl
www.misook-coaching.nl

M.S. (Mi Sook) Turkstra

Aansluitnr. 31726

HOOGEVEEN

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 60,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 75,00 btw vrijgesteld

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Kwaliteit van leven
Pers. ontwikkeling
Stress

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Mi Sook Turkstra, aangenaam! Bedankt dat je mijn Nobco-profiel bekijkt en kennis neemt van datgene, waarin ik als coach iets voor jou kan betekenen.
Steeds vaker durven mensen te benoemen dat ze niet zo lekker in hun vel zitten. Dat ze worstelen met gedachten en patronen die ze willen doorbreken maar daar zelf niet uit komen. Daarin ben ik graag je klankbord en gesprekspartner. De route bepaal jij, ik loop een stukje met je op en ben er voor jou als back-up en als coach.
Ik heb heel lang in de zorgsector gewerkt en doe dat nog steeds parttime. Betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn in dat werk én in mijn professie als coach, de basis om connectie te maken. Door te luisteren, gesprekken te voeren en een mogelijk probleem of vraagstuk vanuit meerdere perspectieven te belichten, komen we tot de kern van jouw vraag of probleem en werk je gericht aan een oplossing, terwijl ik je daarin coach. De rust die ik daarbij uitstraal is een talent dat me goed van pas komt en waar ik erg blij mee ben. In de zorg had ik ook een coachende rol, die er uit bestond dat ik patiënten na een operatie, ongeluk of ziekte weer op weg probeerde te helpen en hen steunde in het vertrouwen dat ze weer zelfstandig (of met hulp) terug konden naar hun eigen thuissituatie.
De opleiding klinische psychologie I & II waren voor mij een aanloop naar coaching van mensen die daar behoefte aan hebben. Ik heb opleiding op het vlak van coaching gevolgd en heb meerdere mensen met succes op een nieuw spoor gebracht in hun leven. Als beroepscoach ben ik in het bezit van een NOBCO/ EQA-gecertificeerd diploma.
IK ZIE ERNAAR UIT OM MET JOU IN GESPREK TE GAAN!

Ik ben een luisterend oor en klankbord voor diegenen die een persoonlijk vraagstuk willen oplossen of uit een impasse willen komen. Voor hen die willen loskomen van vastgeroeste patronen of die platgetreden paden willen verlaten. Er zijn vele metaforen te bedenken waarmee je zou kunnen aangeven niet langer te accepteren dat dingen ‘nou eenmaal gaan zoals ze gaan’ in jouw leven. Alleen hoe doorbreek je nou zo’n patroon of impasse?
Dat is het vraagstuk waarin ik je kan coachen, zodat je [weer] gelukkig door het leven gaat, in een spoor dat voor jou aangenaam voelt.

MISSCHIEN ZIE JIJ ER NAAR UIT OM EENS MET MIJ IN GESPREK TE GAAN!

Voor aanvullende informatie verwijs ik je graag naar mijn website:
www.misook-coaching.nl

Stuur een bericht naar deze coach